160 Adet Konut İçin 2 Bin 800 Kişi Başvuruda Bulundu

Aksaray’da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa çıkarılan 160 Adet 2+1 alt gelir grubu konut için 2 bin 800 kişi başvurdu.
 4 bin liradan başlayan peşinatlar ile 15 yıl (180) vadeli olarak satışa çıkarılan konutların aylık taksitleri 225 liradan başlıyor. Taksitleri teslimden sonra başlayacak konutlardan almak isteyenler 4 Mart Cuma güne kadar başvurmaları gerekiyor.TOKİ’nin satışa sunduğu konutlardan almak isteyenler, noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek. TOKİ’nin Aksaray’da satışa çıkardığı ucuz konutlarından almak isteyenlerden, alt gelir grubu konut satışlarında istenen tüm şartlar aranıyor. Konut satışları ile müracaat şartları hakkında bilgi edinmek isteyenler, Valilik binası arkasındaki TOKİ alt gelir gurubu konut başvuru merkezinden yararlana bileceği belirtildi.
Ev Hayali Sırasında 3’üncü İl Aksaray
TOKİ tarafından satışa çıkarılan projelerin yer aldığı iller arasında Aksaray’ın 3’üncü il arasına yer alması dikkat çekti. Kendilerine sunulan bu imkanı çok iyi değerlendiremeye çalışan 2 bin 800 kişi’nin sayısı 4 Mart Cuma gününe kadar artması bekleniyor. TOKİ’nin 19 ilde satışa çıkarttığı konutlar için müracaat sayısında Adana 232 konut için bin 914 kişi ile birinci olurken Afyonkarahisar’da 144 konuta bin 870’le ikinci sırada yer aldı. Aksaray ise 160 konuta iki bin 800 kişiyle 3’üncü sırada yerini aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder